Easylife@Home

Easylife@home

17 mrt Easylife@Home

Easylife@home 

Een beurs waar langer prettig, zelfstandig wonen en gemak diensten aan huis centraal staan.

In vervolg op het succes van vorig jaar komt Easylife@home terug in 2015!

Op zaterdag 17 oktober 2015 organiseren gemeenten Duiven en Westervoort , woningcorporatie Vivare, stichting Mikado, in samenwerking met het Candea College, de beurs “Easylife@home.”  

Het initiatief komt voort uit het project Vertrouwd Wonen wat erop gericht is aanpassingen in- en om huis te promoten en te ondersteunen om zo langer prettig en zelfstandig te blijven wonen.  Mensen in het algemeen  maar ook ouderen,  gehandicapten en/of  chronisch zieken in het bijzonder,  willen zo lang mogelijk prettig zelfstandig blijven wonen. Easylife@home  is er om hen te informeren over de mogelijkheden die lokale bedrijven, verenigingen, organisaties en initiatieven bieden ten aanzien van langer prettig zelfstandig wonen en gemak diensten aan huis.

Bij gemak diensten aan huis kunnen we denken aan services of diensten aan huis, die (mede) kunnen leiden tot het langer zelfstandig wonen zoals een maaltijdvoorziening, was en strijkservice, tuinonderhoud, klussendienst enz.

Op 17 oktober  zullen van 12.00 – 17.00 uur in het Candea College aan de Eltensestraat 8 in Duiven allerhande stands te bezoeken zijn.

Gemeenten Duiven en Westervoort, woningcorporatie Vivare, stichting Mikado en het Candea College nodigen u uit om als standhouder deel te nemen aan deze beurs.  De definitieve sluitingsdatum zal liggen op 1 september 2015. Deelnamekosten zullen €35 bedragen per deelnemende organisatie.

Aanmelden als standhouder of informatie opvragen kan bij: Gwen Kemperman, sociaal werker Stg. Mikado:  g.kemperman@mikado-welzijn.nl

logo Gem. Duiven logo Gem. Westervoort logo Vivarelogo Candea Mikado logo