EasyLife@home

EasyLife@home 2015

22 sep EasyLife@home

EasyLife@home

Easylife@home is een beurs voor langer prettig, zelfstandig wonen en gemak diensten aan huis.

Op zaterdag 17 oktober 2015 organiseren gemeenten Duiven en Westervoort , woningcorporatie Vivare, Mikado-Welzijn samen met het Candea College de beurs Easylife@home.

Het initiatief komt voort uit het project Vertrouwd Wonen wat erop gericht is aanpassingen in- en om huis te promoten en te ondersteunen om zo langer prettig en zelfstandig te blijven wonen.  Mensen in het algemeen maar ook ouderen, gehandicapten en/of chronisch zieken in het bijzonder, willen zo lang mogelijk prettig zelfstandig blijven wonen. Easylife@home  is er om hen te informeren over de mogelijkheden die lokale bedrijven, verenigingen, organisaties en initiatieven bieden ten aanzien van langer prettig zelfstandig wonen en gemak diensten aan huis.

Bij gemak diensten aan huis kunnen we denken aan services of diensten aan huis, die (mede) kunnen leiden tot het langer zelfstandig wonen zoals een maaltijdvoorziening, was en strijkservice, tuinonderhoud, klussendienst enz.

Op 17 oktober zullen van 12.00 – 17.00 uur in het Candea College aan de Eltensestraat 8 in Duiven allerhande stands te bezoeken zijn.

Aanmelden als standhouder of informatie opvragen kan bij: Gwen Kemperman, sociaal werker Mikado-Welzijn: g.kemperman@mikado-welzijn.nl

Download HIER de folder van EasyLife@home 2015

logo Gem. Duiven logo Gem. Westervoort logo Vivare logo Candea Easylife@home