Easylife@home

Easylife@home

12 mei Easylife@home

Easylife@Home

Easylife@home 

Wegens groot succes in 2014 komt Easylife@home terug!

Easylife@home is een beurs voor langer prettig, zelfstandig wonen en gemak diensten aan huis.

Op zaterdag 17 oktober 2015 organiseren gemeenten Duiven en Westervoort , woningcorporatie Vivare, Mikado-Welzijn samen met het Candea College de beurs Easylife@home 

Het initiatief komt voort uit het project Vertrouwd Wonen wat erop gericht is aanpassingen in- en om huis te promoten en te ondersteunen om zo langer prettig en zelfstandig te blijven wonen.  Mensen in het algemeen  maar ook ouderen,  gehandicapten en/of  chronisch zieken in het bijzonder,  willen zo lang mogelijk prettig zelfstandig blijven wonen. Easylife@home  is er om hen te informeren over de mogelijkheden die lokale bedrijven, verenigingen, organisaties en initiatieven bieden ten aanzien van langer prettig zelfstandig wonen en gemak diensten aan huis.

Bij gemak diensten aan huis kunnen we denken aan services of diensten aan huis, die (mede) kunnen leiden tot het langer zelfstandig wonen zoals een maaltijdvoorziening, was en strijkservice, tuinonderhoud, klussendienst enz.

Op 17 oktober  zullen van 12.00 – 17.00 uur in het Candea College aan de Eltensestraat 8 in Duiven allerhande stands te bezoeken zijn.

Gemeenten Duiven en Westervoort, woningcorporatie Vivare, stichting Mikado en het Candea College nodigen u uit om als standhouder deel te nemen aan deze beurs.  De definitieve sluitingsdatum zal liggen op 1 september 2015. Deelnamekosten bedragen  € 35,00 per deelnemende organisatie.

Aanmelden als standhouder of informatie opvragen kan bij: Gwen Kemperman, sociaal werker Mikado-Welzijn:  g.kemperman@mikado-welzijn.nl

logo Gem. Duiven  logo Gem. Westervoort  logo Candea  logo Vivare Mikado logo