De jeugd heeft de toekomst

14 nov De jeugd heeft de toekomst

Ook dit jaar vinden we het belangrijk te investeren in het opleiden van potentiële nieuwe collega’s in het sociaal domein. Stage lopen binnen een welzijnsorganisatie betekent dat je op heel veel verschillende plekken kan meekijken en meedraaien. De stagiaires met wie wij werken zijn heel verschillend. Jong, oud, geboren overal op de wereld. Welzijn is er tenslotte voor iedereen.

Dit schooljaar starten er 22 studenten van diverse opleidingen hun stage bij Mikado. U kunt onze studenten onder andere tegenkomen tijdens de gymlessen. De studenten van de diverse sport- en beweegopleidingen zorgen er o.a. voor dat kinderen op basisscholen gevarieerde, uitdagende gymlessen krijgen. De studenten van de opleiding Social work kunt u tegenkomen bij jongerencentrum Creon, bijvoorbeeld bij het begeleiden van activiteiten voor jongeren. Op de Nieuwhof begeleiden ze de deelnemers van Musharake. Daarnaast zetten de stagiaires samen nieuwe projecten op waarbij ze gebruik maken van elkaars expertise.  Zo geven studenten van het Beweegteam en van Social work gezamenlijk fietslessen en verkeerslessen aan volwassenen.

Wil je meer weten of stage lopen bij Mikado/Santé Partners, dan kan je contact opnemen met Suzanne Hartemink via s.hartemink@santepartners.nl of Leonieke Jansen via l.jansen@santepartners.nl.