De gezelligheid neemt toe bij ‘17-24’

18 aug De gezelligheid neemt toe bij ‘17-24’

’17-24’ is een project van jongerenwerk Duiven om jongvolwassenen de mogelijkheid te geven om leuke dingen met anderen te doen en meer vrienden te maken. Om de week plannen we samenkomsten, vaak op de woensdagavonden. Iedereen neemt zijn of haar eigen eten en drinken mee. Of we nu spellen gaan doen zoals pictionary, 30 seconds, catan, poker en risk, of iets anders zoals een filmavond en poolen, de gezelligheid staat centraal. Wat we per avond gaan doen wordt door de groep bepaald.

We zijn recent begonnen met een (vrienden-)groep van 5 personen, maar we lijken nu snel groter te worden (9 personen). Hoe groter de groep, des te  leuker het voor iedereen is. Meld je dus vooral aan als je nieuwe mensen wilt leren kennen en ondertussen leuke dingen wilt ondernemen.

De bijeenkomsten zijn in principe gratis. Bij uitjes zoals biosscoop, poolen, paintballen e.d., zijn de kosten wél voor ieder zijn eigen rekening.

Meer informatie of een keer meedoen?

Neem dan contact op met Bart Hoesté via b.hoeste@Mikado-welzijn.nl of 06-107 22 666.

Gek op gamen?

Word je niet enthousiast van bovenstaande activiteiten en wil je liever met mensen uit deze omgeving (online) gamen? Ook die mogelijkheden zijn er. We zijn momenteel met een aantal jong volwassenen aan het bouwen aan een online community (‘Game Netwerk Duiven’). We gebruiken hiervoor een communicatieprogramma genaamd Discord. (Oók interessant voor Xbox of Playstation gebruikers! De app is immers ook voor de telefoon te downloaden.)

Er zitten een aantal mensen in de groep die mogelijk op den duur zelf een game willen maken, met ieder zijn eigen kwaliteiten/interesses. Denk hierbij aan animeren, programmeren, landschappen bouwen e.d. Lijkt het je leuk om met een groepje te kijken of er mogelijkheden zijn? Dan horen wij het graag.