De fietsclub is van start gegaan!

Mikado fietsclub

18 apr De fietsclub is van start gegaan!

Eindelijk was het zover… Vorig jaar hebben Nelly en Lia enkele proef-fietstochten gemaakt. Op woensdag 30 maart was dan eindelijk de officiële start van de fietsclub. Ook ik was van de partij, ondank dat fietsen niet mijn hobby is. Gelukkig kon ik een elektrische fiets lenen en dan wordt het voor mij al een stuk leuker!

Om half 10 stonden er 14 enthousiaste  fietsers, verzameld bij het theepaviljoen in het Horsterpark in Duiven. Twee fanatiekelingen hadden geen elektrische fiets, petje af dames! Lia had een leuke toch uitgezet, richting Loo de dijk op, toen richting Zevenaar om daar een kopje koffie te drinken. De eerste contacten werden hier gelegd en al snel werd het gezellig. Toch werd het echt tijd om de fiets weer op te springen… Toen langs Groessen weer terug naar Duiven.

Het was een zeer geslaagde ochtend! Heeft u nou ook zin om een keer mee te fietsen? Dat kan! Neem contact op met Nelly: 026-3112758 of via nellyvanrenssen@chello.nl. De groep fietst elke woensdag in de oneven weken, vertrek om half 10 vanaf het theepaviljoen in het Horsterpark. Het tempo ligt redelijk hoog, dus het is geschikt voor mensen met een elektrische fiets of fietsers met een hoger fietstempo. Deelname is gratis, onderweg is er wel een koffiestop. De consumpties hier zijn voor eigen rekening. Het is dus handig dat u wat klein geld meeneemt, ook voor de eventuele kosten voor een overtocht met de pont.