Creatieve middagen in Westervoort

Mikado Marieke

17 aug Creatieve middagen in Westervoort

De handen werden in elkaar geslagen toen een groep inwoners van Westervoort aangaf dat zij graag een nieuwe creatieve activiteit voor volwassenen zouden willen gaan opzetten. Bij het organiseren hiervan hadden ze een beetje hulp nodig. Mikado en het Goed voor Elkaar Team hebben geholpen met het vinden van een locatie en een budget. Op 21 september gaat de activiteit van start. Doet u mee?

 

Heeft u zin om mensen te ontmoeten, gezellig te kletsen en creatief bezig te zijn, onder het genot van een kopje koffie of thee, dan is dit nieuwe creatieve initiatief misschien ook iets voor u. De creatieve groep wordt eens in de twee weken gehouden op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. De middag wordt georganiseerd voor volwassenen die met anderen creatief bezig willen zijn.

 

Eigen inbreng

U kunt aansluiten met uw eigen hobby, zoals schilderen/breien/naaien of meedoen met kleine projecten waarvoor u zich kunt inschrijven. Ook eigen creatieve ideeën worden gewaardeerd. Misschien vindt u het ook leuk uw kennis over een bepaald onderwerp met de groep te delen.

Iedereen is welkom. In het Ondernemerscentrum het Deltahuis, Uitterweert 2 in Westervoort is een lokaal beschikbaar gesteld en voor basis-hobbymateriaal wordt gezorgd, zoals papier, karton, verf, kwasten, vilt, lijm, scharen etc. En natuurlijk staat er koffie en thee klaar.
Soms kan er een kleine bijdrage gevraagd worden van een paar euro voor specifieke materialen die nodig zijn voor een bepaald project.

 

Lijkt het u leuk om mee te doen, of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Lucia Dijkstra van Mikado: L.Dijkstra@mikado-welzijn.nl