Buurtlounge opent haar deuren

Mikado Buurtlounge

17 aug Buurtlounge opent haar deuren

Een droom die werkelijkheid wordt voor Mikado: de opening van een buurtlounge.  Vanaf woensdag 30 augustus is iedereen van harte welkom in het Huis van Droo voor een kopje koffie of thee, een praatje, het lezen van een krantje of het leggen van een kaartje. De buurtlounge is er voor jong én oud. Neem gerust uw kinderen mee, de potloden liggen klaar!

 

Maar liefst 10 gastvrouwen en gastheren

Vele dames en heren reageerden op onze oproep waarin wij vroegen om vrijwilligers die een deel van het gastheerschap in de buurtlounge op zich zouden willen nemen. En team van uiteindelijk 10 enthousiaste mensen maakt het mogelijk dat de lounge op dinsdag, woensdag en donderdag geopend is van 10.00 tot 16.00 uur. Zij heten u welkom, schenken koffie en thee en hebben altijd tijd voor een onderonsje.

 

Leuke ideeën van harte welkom

Afspreken met de buren, even koffie drinken met moeders onder elkaar als de kinderen naar school zijn gebracht of gewoon nieuwe mensen ontmoeten?  Voel u thuis in de buurtlounge. Ook uw ideeën zijn van harte welkom. We bieden ruimte voor mensen die hun talent of hobby willen laten zien of erover kunnen vertellen. We staan open voor mensen die het leuk vinden een ruilkast te organiseren en te onderhouden of bijvoorbeeld een plek willen inrichten waar boeken gratis geruild kunnen worden. De buurtlounge is dé plek waar mensen activiteiten met elkaar kunnen doen en waar mooie plannen gemaakt kunnen worden. Deel deze met de andere bezoekers en ga ermee aan de slag. De gastvrouwen en -heren denken graag met u mee.

 

Gratis koffie en thee op 30 augustus

De Buurtlounge in het Huis van Droo is te vinden aan de Fuutstraat 50. Komt u ook een keer bij ons op de koffie?