Buurtlounge in het Huis van Droo weer open

02 sep Buurtlounge in het Huis van Droo weer open

Langzaam maar zeker naderen we het einde van de zomervakantieperiode en (hopelijk) komt er ook gauw een einde aan de beperkingen door de coronamaatregelen. Gedurende de zomerperiode zijn we op kleine schaal open geweest en dit gaan we de komende tijd langzaam maar zeker weer uitbreiden. Maar er is meer……….

Buurthuiskamer
Het komend jaar gaan we de Buurtlounge langzaam maar zeker ombouwen naar een Buurthuiskamer. Deze zal van maandag t/m donderdag open zijn voor inwoners die een praatje willen maken met een kopje koffie/thee of gewoon even de krant willen lezen.
Er zal ook ruimte zijn voor allerlei nieuwe initiatieven die door bewoners zelf kunnen worden georganiseerd. Denk aan creatieve activiteiten, spelletjes, themabijeenkomsten, beweegactiviteiten, lunchuurtje etc. De gedachte is met en voor elkaar. Nu is dit nog op kleine schaal mogelijk i.v.m. de 1½ meter maatregel en op inschrijving. Zodra deze maatregel vervalt, gaan we weer op de oude voet verder.

Burendag
Tijdens Burendag op zaterdag 25 september a.s. zetten we in ieder geval de deuren open voor een bak koffie en ontmoeting en gezelligheid.  Op deze dag willen we graag met u in gesprek over de wensen en verwachtingen bij een Buurthuiskamer.  Tijdens deze dag zijn er ook een paar leuke workshops en willen we aan de slag op het terras om het een beetje meer aan te kleden met een mooie plantenbak voor de komende periode.
Wilt u meedenken en misschien in de toekomst wel meedoen in de nieuwe Buurthuiskamer, kom dan langs op zaterdag 25 september tussen 11.00 en 15.00 uur. Kunt u niet op deze dag, maar wilt u wel meedoen, bel dan naar Gea Mulder van Mikado en we maken een afspraak voor een gesprek.