Borrelpraat in de straat

borrelpraat-1

26 sep Borrelpraat in de straat

Tussen 3 en 14 oktober a.s. vindt er een grootschalige actie plaats in Duiven, Groessen en Loo.
In die periode bezoeken wij in totaal 14 plekken in de gemeente waarbij wij met zoveel mogelijk bewoners over hun (sociale) contacten in de buurt willen praten. Ook in úw buurt komen wij langs. Doet u mee?

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Heeft u het naar uw zin in uw straat? Helpt u uw buren weleens een handje als dat nodig is? Voelt u zich veilig of juist niet? Door mee te praten over dit soort onderwerpen kunnen wij in kaart brengen wat er speelt in de straten van Duiven, Groessen en Loo.  Daar waar zaken verbeterd kunnen worden kan het WelzijnsNetwerk worden uitgebreid met een vertegenwoordiger uit uw buurt. Bent u geknipt voor een rol in het signaleren van knelpunten en het meedenken aan oplossingen, dan willen wij ook met ú heel graag praten!

Bij ons in de straat heten we allemaal buren
Binnenkort krijgt u een uitnodiging in de bus waarop staat wanneer u ons waar in uw buurt kunt vinden. Met een hapje en een drankje wisselen wij graag met u ideeën en meningen uit. Heeft u onze uitnodiging over het hoofd gezien? Geen probleem, wij melden ons persoonlijk nog even bij u aan.

Wilt u meer weten over de actie ‘Borrelpraat in de straat’, dan kunt u ons op dinsdag- en donderdagochtend bereiken op het telefoonnummer van Mikado: 0316 – 250 700.