Binnenkort: Senioren Contactdag

25 sep Binnenkort: Senioren Contactdag

Ook dit jaar vindt er op initiatief van de gezamenlijke ouderenbonden van de gemeente Duiven en Westervoort in samenwerking met Stichting Mikado de senioren contactdag plaats!

De senioren contact dag wordt ditmaal gehouden op woensdag 4 oktober. Dit jaar zijn wij te vinden bij Zalencentrum Gieling te Groessen. Deze gezellige dag start met een welkomstwoord van de wethouders Ineke Knuiman en Hans Breunissen.  Omdat het deze dag tevens dierendag is, is het thema dit jaar “Dierenpret”.

Burgers Zoo komt een indrukwekkende presentatie verzorgen over dierengedrag. Heeft u altijd al willen weten waarom een Leeuw zo hard brult? Of hoe dieren in de dierentuin communiceren, maar vooral wat erbij komt kijken om dieren in een dierentuin te verzorgen en te begrijpen?  Kom dan zeker naar deze senioren contactdag en laat u mee nemen in de wereld van de dieren.

Na deze presentatie gaan we door met een muzikale swing.  Paul Mulder en Theo Scholten zullen een muzikale mix van eigen nummers (Nederlandstalig en streektaal) verzorgen, afgewisseld met gezellige meezingers van vroeger. Samen staan zij garant voor een waar spektakel dat u zeker niet wilt missen! Dit alles gebeurt onder het genot van een hapje en een drankje! De dag zal traditioneel worden afgesloten door de wethouders.

U bent welkom vanaf 13.30 uur, het programma zal starten om 14.00 uur. De dag zal om 17.00 uur worden afgesloten. Kaarten kosten €5,- en zijn verkrijgbaar bij de ouderenbonden: KBO, PCOB, de Senioren Sociëteit Groessen en/of bij Stichting Mikado, Fuutstraat 50, Duiven (in het Huis van Droo).

Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 12.30 uur bij Mikado op nummer: 0316-250700 of per mail via m.jansen@mikado-welzijn.nl