Wandelen in Westervoort

WANDELEN IN WESTERVOORT

Wandelen in Westervoort

 

Woensdagmiddag | 13:00 – 14:00 uur |De Nieuwhof Westervoort.

 

Wandelen is fijn, gezond, laagdrempelig en het brengt mensen bij elkaar. Onderweg maak je een praatje en na afloop is er altijd  ruimte voor een drankje en een gezellig samenzijn. Wilt u graag wandelen maar liever niet alleen? Kom dan eens meewandelen met de wandelgroep van het Sportteam Westervoort.

 

De wandelgroep is opgericht na een succesvolle editie van de Nationale Diabetes Challenge. Een activiteit gericht op preventie van Diabetes. De wandelingen zijn wekelijks op de woensdag van 13:00 – 14:00 uur vanaf De Nieuwhof in Westervoort.

 

Wil u meer informatie over de wandelgroep? Neem dan contact op met Tim Kappen van Beweegteam Westervoort. U kunt hem mailen via:  t.kappen@santepartners.nl of bel naar: 06 – 291 496 20.

Nationale Diabetes Challenge

 

Het sportteam organiseert nog ieder jaar de challenge om zo weer nieuwe inwoners enthousiast te krijgen voor het wandelen.

 

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Als deelnemer wandel je ongeveer 20 weken lang samen met ons één keer per week. Daarnaast ontvang je online begeleiding in de vorm van tips over diabetes, wandelen en een gezonde leefstijl. Op een veilige en gezellige manier ervaar je wat bewegen met je gezondheid en diabetes doet.

 

De challenge start eind april/begin mei 2022. Samen train je tot aan de feestelijke afsluiting op 24 september 2022. Alle wandelgroepen van de NDC uit heel Nederland doen hieraan mee.

 

Hoe doe je mee?

Inschrijven voor de NDB in Westervoort kan via deze website! We kijken ernaar uit met jou op pad te gaan.

 

Belangrijke data:

  • De eerste wandeltraining start op 11 mei 2022
  • De Challenge week vindt plaats op 19 t/m 24 september 2022
  • De landelijk afsluiting vindt plaats op zaterdag 24 september 2022.