Sjors Sportief en Max Vitaal

SJORS SPORTIEF EN MAX VITAAL

Sjors Sportief

 

Alle sportieve en creatieve aanbieders binnen Westervoort krijgen de kans om hun sport of creativiteit te promoten. Dit doen zij door een kennismakingsactiviteit aan te bieden voor de basisschooljeugd. Wilt u weten welke activiteiten er voor u georganiseerd zijn? Kijk dan op de website van Sjors Sportief en meld je meteen aan voor een van de activiteiten:  Activiteitenoverzicht (sjorssportief.nl)

 

 

Max Vitaal

 

Vanaf 2022 zal de gemeente Westervoort ook actief zijn met het programma van Max Vitaal. Alle sportieve en creatieve aanbieders binnen Westervoort en omgeving krijgen de kans om hun sport of creativiteit te promoten. Hierbij is het echter niet voor de basisschooljeugd maar voor de groep volwassenen. Per activiteit kan de leeftijd verschillen maar ook hier krijgt u de kans om kennis te maken met een sport of activiteit. Aanmelden gaat via www.maxvitaal.eu.

 

Wilt u meer informatie over Sjors Sportief of Max Vitaal? Neem dan contact op met Davey Beuving Beweegteam Westervoort. U kunt hem mailen via: davey.beuving@geldersesportfederatie.nl