Gelrepas en Liemers Vitaal

GELREPAS EN LIEMERS VITAAL

Helaas is sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend! Een groot gedeelte van de inwoners krijgt te maken met drempels in alle verschillende vormen en maten. Als gemeente zoeken wij naar mogelijkheden om de sport toegankelijk te houden voor al onze bewoners. Hieronder leest u welke regelingen er in onze gemeente zijn.

 

Gelrepas:

 

Gelderland ligt voor je open met de Gelrepas. Jong of oud, de pas is voor iedereen. Met je tegoed sporten, op muziekles of naar workshops. Met korting naar de dierentuin, musea en de bioscoop. Er is zóveel te ontdekken. Ga op pad met je pas en leer, sport, ontspan en meer!

 

Voor wie?

 

De Gelrepas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar. Leeftijd maakt niet uit, de pas is voor iedereen!

 

Meer informatie over de Gelrepas vind je hier!

https://www.gelrepas.nl/uitleg-westervoort

 

Liemers Vitaal

 

Liemers Vitaal wil jou stimuleren en helpen om op een positieve manier aan de slag te zijn met je gezondheid en vitaliteit. En we belonen dit: jouw stappen en fietsminuten belonen we met gezonde en leuke cadeautjes.

 

Bovendien kun je van deskundigen op het gebied van vitaliteit leren. Ze bieden tips, oefeningen en challenges aan met als doel je vitaler en gezonder voelen.

 

Meer informatie over Liemers Vitaal vind je hier!

https://liemersvitaal.nl/