BEWEEGTEAM

Wat is Beweegteam Westervoort?

 

Beweegteam Westervoort is de verzamelnaam van alle vrijwilligers en studenten die worden begeleid en gecoacht door de Combinatiefuncties Sport. Waarbij de lijfspreuk is: Creating the next generation of leaders in Sport. Deze lijfspreuk is tweeledig, enerzijds het opleiden van vrijwilligers en studenten die het verschil kunnen gaan maken en anderzijds kinderen zo breed mogelijk opleiden/introduceren in de sport- en beweegcultuur. Het Beweegteam wordt ingezet t.b.v. de doelstelling van de Combinatiefuncties Sport.
Door het inzetten van Beweegteam Westervoort kunnen wij heel Westervoort bereiken, maar ook bedienen.

 

Middels het Beweegteam Westervoort bereiden wij kinderen, jongeren, volwassenen en studenten voor op een leven lang bewegen. Ook leiden wij vrijwilligers en studenten op om deze omgeving verder vorm te geven. Samen bouwen wij aan de ‘Gezonde én Actieve omgeving’!

Gezelligheid tijdens

Meer Bewegen Voor Ouderen

 

In de Nieuwhof in Westervoort organiseren wij wekelijks ‘Meer bewegen voor ouderen’. Het uurtje bewegen bestaat uit een combinatie van sport- en speloefeningen. Omdat de activiteiten aan de conditie van de deelnemers wordt aangepast, kunnen ook ouderen die slecht ter been zijn of een rollator gebruiken gezellig meedoen.

 

Bij ‘Meer bewegen voor ouderen’ staat lekker bewegen voorop. De oefeningen zijn voor iedereen geschikt én leuk.

U kunt elke woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur meedoen in de Nieuwhof in Westervoort.

 

Daarnaast is het ook een uurtje vol gezelligheid, waarbij u samen met andere ouderen in beweging bent. Het uurtje wordt elke week afgesloten met een gezamenlijk kopje koffie of thee.

 

Lijkt het u leuk om even buitenshuis te zijn en sociale contacten op te doen? Neem dan contact op met Tim Kappen van Beweegteam Westervoort. U kunt hem mailen via:  t.kappen@santepartners.nl

 

Hopelijk tot snel! 

Contact met Jongerencentrum Creon

 

Heb je vragen, wil je iemand spreken of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar onze openingstijden?
Je kan ons ook volgen op Instagram, Facebook of op TikTok.