Bakkie Buurtlounge doen?

04 apr Bakkie Buurtlounge doen?

Zullen we een bakkie doen? Een bakkie pleur, een bakkie leut, een bakkie troost? Of zullen we gewoon gezellig met elkaar een kopje koffie drinken?

Houdt u van een kopje koffie om een praatje te maken? Of heeft u liever een rustig bakkie met een krantje? Of misschien een kopje tijdens een leuke activiteit? In de buurtlounge in het Huis van Droo kan het allemaal. Op dinsdag, woensdag en donderdag staan onze gastvrouwen en -heren klaar om voor u een passend kopje koffie in te schenken.

In de buurtlounge kunt u gewoon binnen komen lopen en genieten van de gezelligheid. Misschien vindt uw buurman of buurvrouw het ook wel gezellig om mee te komen. Op een aantal dagdelen zijn er leuke activiteiten waar u vrijblijvend aan mee kunt doen. Zo kunt u op dinsdagmiddag komen haken en breien, op donderdagochtend kunt u creatief aan de slag met kaarten maken en op donderdagmiddag schuiven we de stoelen rond de tafel om gezellig met elkaar een spelletje te spelen. Niks moet, alles mag. Ook kunt u op dinsdagmiddag tussen 12.00 en 13.00 uur voor €1,00 een heerlijke kop vers gemaakte soep komen eten. Die mag u zeker niet missen!

Heeft u terwijl u dit zit te lezen misschien zelf ook nog wel een leuk idee voor een activiteit. Kom het ons dan vooral vertellen, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in de buurtlounge. En mocht u niet zo van koffie houden, dan zetten we gewoon een kopje thee of schenken een glaasje frisdrank voor u in. De buurtlounge is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Gewoon een keertje langskomen!