Alleen voor mannen!

Mikado Mannenavond

16 nov Alleen voor mannen!

Je bent man. Je werkt nog. Of niet meer. Al met pensioen? Je woont misschien alleen, bent gescheiden of weduwnaar. De kinderen zijn uitgevlogen. Ze wonen ver weg en zijn druk met hun eigen leven. Zo vaak zie je ze dus niet. Je hebt best wel het een en ander meegemaakt in je leven. Levenservaring zat. Je zou mooie verhalen kunnen vertellen. Maar aan wie dan? Eigenlijk zit je best wel vaak in je eentje thuis. Zou je wel zin hebben in een verzetje. Maar wat dan?

 

Herken je jezelf in het verhaal hierboven? Dan heb ik een goeie tip voor je. Een groep mannen, allemaal boven de vijftig, komt elke eerste dinsdagavond van de maand bij elkaar in het gebouw van STMR, Eltensestraat 17 in Duiven. De MANNEN-AVOND, zo noemen we onze groep. Voor mannen uit Duiven, Westervoort, Loo en Groessen.

 

Mikado poster mannenavond

Op de mannen-avond drinken we een bakje koffie met elkaar. Wisselen ervaringen en tips uit. Vertellen over onze passie. Eén van ons bijvoorbeeld is een echt natuurmens. Is zelfs natuurgids. Hij heeft onlangs een mooie presentatie gegeven over de natuur bij ons in de Liemers. Een ander zit bij een fotoclub en zal hier binnenkort iets over vertellen. Ook zijn we laatst naar Bronbeek geweest in Arnhem. Onderwerpen genoeg: een keer iets doen met bewegen, een thema-avond over mindfulness, samen een ontbijtje pakken, enzovoorts. The sky is the limit.

 

Wat we doen is het gewoon samen gezellig hebben. Mannen onder elkaar. Leuke dingen doen. Ook zin in? Meld je dan aan bij Lucas de Jong, op werkdagen van 9 uur tot 12.30 uur op 0316-250700 of via l.de.jong@mikado-welzijn.nl. Je bent van harte welkom!