Afscheid van de Flierefluiter

18 jun Afscheid van de Flierefluiter

Een aantal jaren hebben wij met plezier gebruik gemaakt van de tijdelijke locatie activiteitencentrum de Flierefluiter. Nu is het tijd om afscheid te nemen van het gebouw en de moestuin.

Met veel passie en fijne samenwerkingspartners hebben we het schoolplein letterlijk tegel voor tegel weten op te toveren tot een moestuin. De oude kleuterzandbak is in de loop der jaren een kruidenbak geworden en we hebben van gekregen spullen een kas gebouwd, zodat we ook in de minder zonnige dagen konden tuinieren. Maar de bakken die we hebben gevuld met grond, zaadjes, tijd, liefde en vooral veel bloed, zweet en tranen verhuizen gewoon met ons mee naar de nieuwe locatie De Nieuwhof in Westervoort. Tuinieren kunnen we tenslotte overal.
De komende periode verhuizen we langzaam steeds meer spullen naar de Nieuwhof. Ook onze houtwerkplaats zal hier een nieuwe plek krijgen.  Het is straks dan ook zeker weer mogelijk om insectenhotels of vogelhuisjes te bestellen.

Ook zullen andere activiteiten, zoals onder andere de taallessen, Musharaka, het Financieel Trefpunt en Connexion gewoon mee verhuizen naar de Nieuwhof.

Zodra de coronamaatregelen het weer toe laten, zal er gestart worden met een bruisend activiteitenprogramma. Voor vragen kunt u contact opnemen met Leonieke Jansen via l.jansen@mikado-welzijn.nl.