ADVISEUR ZORG EN DIENSTVERLENING

Of je nu jong of oud bent, gezond of ziek, samen of alleen, iedereen loopt wel eens vast. Opeens sta je voor iets onverwachts in het leven. Een verlies, een ziekte, een handicap of psychische problemen. Misschien een aangepaste woning, een persoonsgebonden budget of werkloosheid. Alles is mogelijk en het kan iedereen overkomen. Door de wirwar aan vragen en gevoelens raak je gemakkelijk in de knoop. En waar kun je dan terecht voor hulp of advies? Bij de Adviseur Zorg en Dienstverlening!

Via het ouderenwerk, het dienstencentrum van Mikado, het WWZ-loket van de gemeente Duiven en het maatschappelijk werk, komen kwetsbare mensen in aanraking met de adviseur.

 

Waar mogelijk handelt de adviseur de vraag direct af door informatie of advies te geven aan de balie, tijdens een spreekuur of een huisbezoek. De vragen zijn zeer divers: aanvraag voedselbank, hulp bij oplossen schuldenproblematiek, scheiding, dreiging uithuiszetting, gevoel van eenzaamheid, het zoeken naar een zinvolle daginvulling etc.

 

De adviseur bemiddelt naar reguliere hulpverlening en vrijwilligerswerk en legt verbindingen met andere organisaties.

 

Alle inwoners van Duiven, Loo en Groessen kunnen een beroep doen op de Adviseur Zorg en Dienstverlening. Een afspraak voor een huisbezoek is zó gemaakt.

Het mobiele nummer van onze adviseur: 06 – 1054 6032.

 

U kunt haar ook bereiken door te bellen of te mailen naar:
Stichting Mikado
Fuutstraat 50
6921 WJ Duiven
Tel: 0316 – 250700
E-mail: info@mikado-welzijn.nl

 

GEWOON DOEN, ER SAMEN UITKOMEN!