Ontmoeting in het zonnetje!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ontmoeting in het zonnetje!

17 november 2015 -10:00 - 12:00

Gratis
Ontmoeting in de Wijk!

Ontmoeting in het zonnetje!

U bent van harte uitgenodigd! Voor het feestje van “Ontmoeting in de Wijk’ op dinsdag 17 november van 10.00 tot 12.00 uur n CC ’t Eiland, Eilandplein 302, Duiven.

Jolanda Knorren, directeur van Mikado zal de bijeenkomst openen. Verschillende ontmoetingsactiviteiten van Mikado zullen worden gepresenteerd. Zoals op een feestje te doen gebruikelijk zal er koffie met gebak zijn en muzikale begeleiding van DJ Martin.

De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Neem gerust uw buurman/vrouw, vriend(in) of kennis mee. Iedereen is welkom!

‘Ontmoeting in de Wijk’ biedt aanspraak en gezelligheid aan mensen uit Duiven, Loo, Groessen en Westervoort onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers. Iedere dinsdag is er een bijeenkomst in Liemerije van 10.00 – 12.00 uur en iedere donderdag is er een bijeenkomst in CC ’t Eiland van 10.00 – 12.00 uur.

Voor het project heeft Mikado subsidie ontvangen van het Oranjefonds.

“Het Oranjefonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Afgelopen jaar besteedde het € 28,7 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden.

Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranjefonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven.

Koning Willem-Alexander en Koningen Maxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranjefonds”

Wilt u meer weten over ‘Ontmoeting in de Wijk?’ Neem dan contact op met: Bianca Kemperman: sociaal werker Mikado: m.kemperman@mikado-welzijn.nl of T: 0316 250700

Download hier de folder van Ontmoeting in het zonnetje.

 

Gegevens

Datum:
17 november 2015
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Bianca Kemperman
Telefoon:
0610546032
E-mail:
b.kemperman@mikado-welzijn.nl
Website:
www.mikado-welzijn.nl

Locatie

Cultureel Centrum ’t Eiland
Eilandplein 302
Duiven, gelderland 6922ER Nederland
+ Google Maps