Maaltijden

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maaltijden

15 oktober 2020 -12:00 - 14:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Maaltijden aan huis

Wist u dat u via Mikado maaltijden aan huis kunt laten bezorgen? Dit doen we in samenwerking met SWOA Arnhem. De gerechten worden verzorgd door Food Connect en zijn als beste getest door omroep MAX.

Mikado werkt mee aan deze maaltijdservice in de vorm van het inzetten van vrijwilligers die de bezorging regelen. Wij vinden persoonlijk contact namelijk erg belangrijk. Onze vrijwilligers bezorgen niet alleen uw maaltijden, maar nemen ook de tijd voor een praatje. Ze vinden het helemaal niet erg als u vraagt of ze de maaltijden in de koelkast wilt zetten en helpen u ook graag met het invullen van de menulijst.
Door uw maaltijden te laten bezorgen, hoeft u of uw mantelzorger zich geen zorgen te maken over het avondeten.

Hoe werkt het?

Wekelijks krijgt u een nieuwe menulijst waarop u kunt aangeven welke maaltijden u de komende week wilt bestellen. U kunt kiezen uit gerechten die u in de vriezer kunt bewaren of in de koelkast. De maaltijden worden vervolgens wekelijks op een vaste dag door onze vaste vrijwilligers bezorgd. Een keer per maand krijgt u een rekening die via automatische incasso wordt betaald. U heeft dus nergens omkijken naar.

Meer weten?

Maaike van den Brink legt u graag uit hoe ook u kunt genieten van de heerlijke én gezonde maaltijden van Food Connect: telefoon 06-826 36 722 of M.v.d.Brink@mikado-welzijn.nl.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2020
Tijd:
12:00 - 14:00

Locatie

Bij u thuis

Organisator

Maaike van den Brink
Telefoon:
0682636722
E-mail:
M.v.d.Brink@Mikado-welzijn.nl