Koffie op de Bult

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koffie op de Bult

1 oktober 2021 -09:00 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Om de week

Voor de inwoners van de Broeklanden in Westervoort: koffie op de Bult.

 

Het afgelopen half jaar is de Bult als proef op vrijdagochtend open gegaan.

U kunt hier een bakje koffie of thee te komen drinken, buurtgenoten ontmoeten en samen bespreken wat u graag wil voor uw wijk.

Opbouwwerker Angela heeft hier samen met inwoners en bijvoorbeeld wijkraad De Broeklanden bekeken wat er voor een wensen en dromen er zijn en hoe men elkaar beter weet te vinden.

Niet alleen de inwoners onder elkaar, maar ook met partners in het netwerk van de wijk zoals gemeente, Vivare, politie en boa’s.

Door Corona is dit met alle voorzorgsmaatregelen van dien gebeurd. Ondertussen mogen we de proefopening voortzetten! En blijven we ook de komende tijd open op iedere eerste en derde vrijdag ochtend van de maand, tussen 9.00 en 12.00 uur.

 

We hebben bijvoorbeeld gekeken wat voor een vragen of ideeën er zijn op het gebied van: het groenonderhoud, verkeersveiligheid, de voortgang op de Flierefluiter, Fixi-app meldingen,

buurtmaken/gezellige contacten in de buurt, buurtkastje, een vast koffie ochtend of ontmoetingsochtend, andere activiteiten, enzovoort. En dan samen kijken wat er mogelijk is in het

opzetten of starten van activiteiten en ideeën.

 

Dus bent u bewoner van de wijk Broeklanden en heeft u ideeën, leuke plannen of vragen dan bent u van harte welkom.

De koffie staat klaar op wijkgebouw De Bult, Koeweide 116 in Westervoort. Iedere eerste en derde vrijdagochtend van de maand tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

Heeft u vragen dan kunt u bellen met Angela Jansen via 06-17866349 of mailen naar a.jansen@mikado-welzijn.nl. (Ook op andere dagen dan deze vrijdagen is zij bereikbaar.)

Tot ziens op De Bult!

 

Gegevens

Datum:
1 oktober 2021
Tijd:
09:00 - 12:00

Locatie

Wijkgebouw De Bult
Koeweide 132
Westervoort, 6931 WK
+ Google Maps

Organisator

Angela Jansen
Telefoon:
06-17866349
E-mail:
A.Jansen@Mikade-Welzijn.nl