Hunted Cup

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hunted Cup

26 augustus 2021 -09:00 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 1 april 2023 at 09:00

Het weekend ‘Westervoort in Beweging’ gaat ook dit jaar vanwege corona niet door.  Op 26 en 27 augustus 2021 vindt echter wel de allereerste Hunted Cup plaats. Een evenement dat Westervoort weer langzaam in beweging wil krijgen en daarom dan ook door Stichting Promotie Westervoort van harte wordt ondersteund. Het evenement wordt georganiseerd door HOPE XXL, in samenwerking met Beweegteam Westervoort en Maatschappelijke Diensttijd Liemers en wordt ondersteund door Westervoort in Beweging.

 

Over het spel Hunted
Hunted is een spel waarbij in teamverband de strijd met elkaar wordt aangegaan. Elk team bestaat uit drie personen en ziet op zijn smartphone een plattegrond van Westervoort en de kluizen die beroofd kunnen worden. De jagers zetten alles op alles om het criminele team op te sporen en te vangen. Het coronaproof spel, dat digitale en fysieke elementen kent, wordt gespeeld op een van de vijf speelvelden in Westervoort (De Weem, Ganzenpoel, Steenderens, Hoogeind en Horsterpark).

Hunted Cup Westervoort
Binnen de speelvelden gaan teams met elkaar de strijd aan. Ieder team ontvangt een code, instructies en gaat vervolgens naar het toegewezen speelveld om het spel te spelen. Het team met de meeste punten wint de HUNTED CUP WESTERVOORT. Een prijs die beschikbaar wordt gesteld door Stichting Promotie Westervoort.

Voor alle leeftijden
Hunted is een spel voor mensen die van spanning, actie en beweging houden. Voor het spel dat ongeveer anderhalf uur duurt, kunnen families, vrienden, clubs, buren, klasgenoten zich met één of meerdere teams van drie personen opgeven. Bij het spel heb je een opgeladen telefoon en wat drinken nodig.

Doe je mee?
Iedereen die een team wil opgeven, kan zich aanmelden door een mail te sturen naar t.kappen@santépartners.nl. De eerste 200 deelnemers ontvangen een Goody Bag met power bank! Vanaf 23 augustus ontvang je een reactie op je inschrijving en wordt bekend gemaakt waar en hoe laat je team start. Aanmelden voor deelname aan de HUNTED CUP WESTERVOOORT kan uiterlijk tot op de speeldagen.


Word Hunted Instructeur!

Ben je tussen de 18 en 27 jaar en wil je helpen, geef je dan op om te worden opgeleid als Hunted Instructeur. Wanneer je je hiervoor wilt aanmelden, kun je een mail te sturen naar anny@hopexxl.com.

Gegevens

Datum:
26 augustus 2021
Tijd:
09:00 - 18:00

Organisator

Jeroen Ruijters
Telefoon:
06-13376863
E-mail:
j.ruijters@santepartners.nl