Fotogroep

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fotogroep

september 2 -10:00 - 11:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 10:00am on woensdag, repeating until 1 juli 2021

Gratis

Vind je het leuk om foto’s te maken? Wil je graag leren hoe je nog mooiere foto’s kan maken? En vind je het leuk om dat niet alleen uit te vogelen, maar samen? Kom dan wekelijks naar de gezelligheid bij fotogroep de Liemers, waar een zeer ervaren fotograaf en leergierige amateurfotografen bij elkaar komen om met én van elkaar te leren!

Maar ik heb alleen een telefoon”, “ik kan er echt niks van hoor!” Onzin en niet belangrijk! Iedereen die een camera heeft, of het nou een simpele camera, een smartphone of een professionele camera is, is welkom. En of je nou beginner of gevorderde bent, samen hebben wij een leuke tijd en kijken we wat we elkaar kunnen leren. Via specifieke opdrachten en thema’s (de ene week portretten, de andere week bijvoorbeeld het thema graffiti) blijven we elkaar uitdagen om anders naar dingen te kijken en dus ook anders te leren fotograferen.

De leergierige fotografen komen elke woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur bij elkaar in het Huis van Droo aan de Fuutstraat 50 in Duiven. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus haak je de volgende keer ook aan?

Gegevens

Datum:
september 2
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Bart Hoesté
Telefoon:
06-10722666
E-mail:
b.hoeste@mikado-welzijn.nl
Website:
www.mikado-welzijn.nl

Locatie

Huis van Droo
Fuutstraat 50
Duiven, 6921 WJ
+ Google Maps
Website:
http://www.huisvandroo.nl