Dag van de Mantelzorg 2022

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Mantelzorg 2022

10 november 2022 -10:30 - 15:30

Bent u mantelzorger en woont u in de gemeente Duiven of Westervoort? Dan nodigt het Servicepunt Mantelzorg van Mikado/Santepartners u uit voor de Dag van de Mantelzorg!

Als u voor een naaste in uw directe omgeving zorgt die langdurig ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is, bent u mantelzorger. U zorgt onbetaald, langdurig en vaak intensief voor deze naaste. Het is een taak die voldoening kan geven, maar ook ingewikkeld kan zijn en veel van u vraagt.

Als waardering voor uw inzet en goede zorgen voor uw naaste bieden wij u, mede namens de gemeenten Duiven en Westervoort, gratis een mooie dag uit aan op 10 november a.s.

U bent vanaf 10.30 uur van harte welkom bij Stadsbierhuys de Waag in Doesburg. We brengen deze dag een bezoek aan de Mosterd- en Azijnfabriek, maken een stadswandeling en genieten van een heerlijke lunch.

Alhoewel in Doesburg alles in de binnenstad op loopafstand is, is de dag niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, dit mede vanwege de kleine stenen in de stad en het lopen naar de verschillende locaties.

Mocht u dit jaar niet aanwezig kunnen zijn bijvoorbeeld omdat u slecht er been bent, het lastig vindt i.v.m. corona of gewoon omdat u moet werken, dan hebben we dit jaar iets extra’s. Wij hebben een aantal cadeaubonnen beschikbaar van Huis ter West in Westervoort en Een Mooie Dag in Duiven. U kunt dan zelf een moment kiezen om er even op uit te gaan. U kunt bellen of mailen voor een bon. Maar let op, we hebben een beperkt aantal bonnen!

Opgeven is noodzakelijk. Laat ons voor 26 oktober weten of u komt. U kunt zich opgeven bij Mikado/Sante Partners telefoon 0316-250700 / 06-19405795 of mail naar d.ribbink@santepartners.nl.

 

Gegevens

Datum:
10 november 2022
Tijd:
10:30 - 15:30

Locatie

De Waag
Koepoortstraat 2
Doesburg,
+ Google Maps

Organisator

Danka Ribbink
Telefoon:
06-19405795
E-mail:
D.Ribbink@mikado-welzijn.nl
Bekijk de site van Organisator