Het aanschuifdiner, schuift u aan?

Mikado aanschuifdiner

28 nov Het aanschuifdiner, schuift u aan?

Al anderhalf jaar wordt met veel plezier en succes het aanschuifdiner in het Huis van Droo georganiseerd. Bewoners uit de gemeenten Duiven en Westervoort komen eens in de twee weken gezellig bij elkaar om samen te eten en oude bekenden of nieuwe mensen te ontmoeten. Het aanschuifdiner is een initiatief van Welling Catering, Mikado en het Candea College.  

Even niet zelf koken

Door de huidige ontwikkelingen in zorg en welzijn zijn steeds meer mensen thuis op zichzelf aangewezen. Het aanschuifdiner voorziet in de vraag waarbij het opdoen van nieuwe contacten en gezellig samenzijn het uitgangspunt is. Daarbij hopen we met dit aanbod mensen aan te spreken die alleen koken en eten ongezellig vinden of voor wie de dagelijkse maaltijd bereiden een belasting wordt.

Samen aan tafel

Het doel is dat u een ontspannen avond heeft waarbij u mensen kunt ontmoeten en een lekkere maaltijd kunt nuttigen. Samen eten is gezelliger dan alleen. Het drie gangen menu in buffetvorm wordt verzorgd door Welling Catering. De leerlingen van het Candea College ondersteunen deze avonden samen met enthousiaste vrijwilligers.

Omdat we wat ruimte in het Huis van Droo hebben moeten inleveren, hebben we besloten dat maximaal 45 deelnemers zich kunnen inschrijven. U kunt zich aanmelden voor het aanschuifdiner bij de balie van Mikado, elke werkdag telefonisch te bereiken tussen 9.00 uur en 12.30 uur op telefoonnummer 0316-250700.

Eet u mee?

De komende aanschuifdiners vinden plaats op de volgende data: 9 november, 23 november, 7 december, 11 januari, 25 januari, 8 februari en 22 februari.
Op deze donderdagen bent u vanaf 16.30 uur van harte welkom. Het buffet wordt om 17.00 uur geopend. De kosten voor het buffet zijn € 7,50.
De aanschuifdiners vinden plaats in het Huis van Droo, Fuutstraat 50 in Duiven.