VRIJWILLIGERSCENTRALE

Vrijwilligerswerk doe je omdat je het leuk, nuttig en zinvol vindt. Voor jezelf, en voor die ander. Je stopt er tijd in, maar je haalt er ook veel uit. Soms ontdek je een andere kant in jezelf en wordt je op een nieuw spoor gezet. Vrijwilligerswerk loont op allerlei manieren.

 

Werkt u graag met ouderen, of juist met kinderen? Of wilt u zich inzetten voor dieren die door mensen aan de kant zijn gezet? Of bent u liever bezig met cijfers? Er is eindeloos veel mogelijk op allerlei gebieden. Het is aan u wat bij u past, waar de uitdaging ligt, en hoeveel uur per week u aan de slag wilt.

 

Om te weten wat er allemaal mogelijk is kunt u terecht bij de Vrijwilligers centrale. Ons doel is een centrale rol te spelen in de opbouw en continuïteit van het lokale vrijwilligerswerk. Dat doen we door het geven van informatie en door het samenbrengen van vraag en aanbod. Er is een uitgebreide databank van het bestaande aanbod aan vrijwilligerswerk aanwezig en we hebben de kennis in huis om zowel de vrijwilliger als de organisaties en bedrijven te informeren over subsidies, wetten en regelgeving.

 

Op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan, of naar een geschikte kandidaat? Wij kunnen u verder helpen door te informeren en te bemiddelen. Op de website www.mikado-vc.nl vindt u meer informatie en vacatures. De Vrijwilligerscentrale? Maak er gebruik van!

 

Voor meer informatie kunt u terecht tijdens onze spreekuren:

 

Bibliotheek Westervoort, Dorpsplein 115:

Maandag 14.00 – 16.00 uur
Woensdag 14.00 – 16.00 uur
Donderdag 14.00 – 16.00 uur


Mikado-Welzijn Duiven, Kastanjelaan 3a:

Maandag 09.30 – 11.30 uur

Dinsdag 14.00 – 16.00 uur
Woensdag 09.30 – 11.30 uur

 

Mikado-Welzijn
Kastanjelaan 3a
6921 ER Duiven
Tel: 0316 – 250700
Email: Vrijwilligerscentrale@mikado-welzijn.nl

Vrijwilligerscentrale

Download hier onze informatiebrochures