MELDPUNT VRIJWILLIGE THUISHULP

Het kan iedereen overkomen. Een klein ongemak of een fikse tegenslag waardoor u even niet meer weet hoe het verder moet. Gelukkig zijn er dan vaak mensen in uw omgeving die er op alle manieren voor u zijn. Maar wat als dit sociale netwerk ontbreekt? Dan belt u met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp / Steunpunt Mantelzorg, want u staat er nooit alleen voor.

 

Onze hulp kan heel praktisch zijn, zoals even een boodschap doen of een klusje in huis. Of een paar uur oppas omdat de zorg voor uw dementerende ouder u zo in beslag neemt dat u even op adem moet komen. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek, geestelijke ondersteuning of hulp van mens tot mens, ook dan zijn er gekwalificeerde vrijwilligers die de tijd voor u nemen.

 

Al deze vrijwilligers zijn in de weer omdat zij graag iets voor een ander willen betekenen. Iets voor ú willen betekenen. U kent ze misschien nog niet bij naam, maar één telefoontje kan daar verandering in brengen.

MVT

Download hier onze informatiebrochure

Vacature

Wij zijn op zoek naar een telefoonwacht. Iets voor u?

Van jong tot oud 
Ons Meldpunt is er voor mensen van alle leeftijden die in een situatie terecht komen waarbij een beetje hulp hard nodig en erg welkom is. Belangrijk is dat u er niet alleen mee blijft zitten, want samen maken we de samenleving iets meer van ons samen.

 

Samen
Het Meldpunt biedt u het gemak dat u niet zelf hoeft  uit te puzzelen welke hulp er is en waar u die kunt vinden. Als u belt krijgt u iemand aan de lijn die èn goed kan luisteren èn weet wat de mogelijkheden zijn. Samen met u wordt dan bekeken waar behoefte aan is. Vervolgens legt het Meldpunt contact met de organisatie die deze ondersteuning kan bieden.

 

Is uw situatie zo specifiek dat er niet direct een antwoord is op uw vraag, dan wordt u doorverwezen naar het juiste adres. Het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp/Steunpunt Mantelzorg, de eerste stap op weg naar de juiste hulp.

 

Informatie via internet
U kunt uw hulpvraag ook stellen via de website www.mikado-mvt.nlVerder zijn onze activiteiten ook te volgen via facebook

 

Voor meer informatie kunt u tijdens werkdagen van 9.00 tot 11.00 uur telefonisch contact opnemen met:

 

Meldpunt Vrijwillige Thuishulp/Servicepunt Mantelzorg
Fuutstraat 50
6921 WJ Duiven
Tel: 0316 – 282032
Email: MVT@mikado-welzijn.nl